About Me

By | Saturday, January 30, 2010 16 comments
Hi.

Nama saya Izzati, tetapi rakan-rakan memanggil saya Tatie. Saya mula menulis blog sejak tahun 2009, dengan link : whattatiesays.blogspot.com .. Tapi pada masa itu, hanyalah sekadar suka-suka.

Kemudian, pada tahun 2010, saya created blog  baru (blog yang sekarang ini) dan tiga kali menukar nama, dan akhirnya saya menetapkan Kisah Tatie sebagai nama terakhir blog ini. Kisah Tatie lebih simple dan senang nak sebut berbanding nama-nama terdahulu.

Di blog Kisah Tatie ini, saya menulis tentang pelancongan, makanan dan apa-apa sahaja yang berkaitan dengan lifestyle seperti kecantikan, hiburan, produk dan sebagainya.

Saya adalah bekas pelajar jurusan komunikasi dan kini menjadi blogger sepenuh masa

Contact Me 

Email : sweet_tatie88@yahoo.co.uk
FB : my facebook
Instagram : @izzatihazrul
Twitter : izzati ghafur

Thank You (^_^)
Newer Post Older Post Home

16 comments:

  1. Ι haνe read sοme excellent ѕtuff herе.
    Defіnitely worth bookmarking for reνisіtіng.
    I wonder how a lot effort you рut tο create thіs type of
    magnіfіcent informаtіvе website.


    Here is my weeb blog - Dental implants cost

    ReplyDelete
  2. My brother recommended I might like this blog.

    He was once entirely right. This submit actually made my day.
    You cann't consider simply how so much time I had spent for this
    information! Thank you!

    Review my web-site: Drill My Hole (social.mrpicture.ca)

    ReplyDelete
  3. tahniah2 kisah Tatie pun sedap jugak dengaq sempoi apa jangan tukaq dah noo

    ReplyDelete
  4. Hi, nice to meet you, bookmarked!!

    anaalut.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nice to know you :) jemput singgah blog Liss juga :)

    ReplyDelete
  6. Baca about me, nak kenal pemilik blog. Hehe

    ReplyDelete
  7. Baca about me, nak kenal pemilik blog. Hehe

    ReplyDelete
  8. Patutlah selalu travel SSMTM ;-)

    ReplyDelete
  9. Patutlah awak selalu travel ye. Hehe ;)

    ReplyDelete
  10. Seronok jadi blogger sepenuh masa ni ;)

    ReplyDelete

Sexy Red Lips