Latest Posts

Showing posts with label NOTTINGHAM. Show all posts
Showing posts with label NOTTINGHAM. Show all posts
CONTINUE DARI CERITA LEPAS.

Kat Nottingham, I tak banyak masa, just for one night. sampai pun dah petang dan besoknya tu nak ke Manchester pula. Nasib Auntie Suraya sanggup bawa i jalan-jalan. hehehe. thanks auntie.

jalan-jalan sekitar nottingham

rumah auntie suraya (pada dot biru)

1 hour in town.. quick, rushing and fuhhh...
maybe i should come here again NEXT TIME







dengan budak comel, masham, cute miut.. 
finally, dia nak juga i lepas rasuah dia dengan game. hahaha.

yeay. mission 1 : berjaya! hahaha.
(antara tempat wajib ambil gambar, but masa pergi ni under construction)

and auntie suraya masak sedap-sedap sepanjang i kat sana.
onomnomnomnom.




thanks auntie suraya. see u again .. insyallah.

then, i rushing to bus station.. untuk ambil bas ke Manchester. Actually... sepatutnya sheila datang ambil i dan my stepmom kat Nottingham, tapi K.O ada kerja. so, terpaksalah naik bas to Manchester seorang-seorang and my stepmom menyusul hari yang berikutnya.. NVM, pengalaman baru and really worth it! i just love the scenery from Nottingham to Manchester (via sheffields and etc)





bye Nottingham. 1 Night is not enough... 


p/s: sebenarnya ada banyak lagi gambar, tapi ter-delete masa nak sync.. durghh!! =_+


Sexy Red Lips