Latest Posts

Showing posts with label USS. Show all posts
Showing posts with label USS. Show all posts
Memang pergi tanpa dirancang. Secara tiba-tiba je. Tu pun bila salah seorang kawan cakap, dia ada jual tiket Universal Studio, sebab abang dia agent. So, aku pun apa lagi. Terus booking flight ticket ke Singapore. Universal Studio ni baru sahaja di buka kat Singapore.

Ada juga ride yang belum buka. Yela, baru lagi kan?Alamakkkk, cam membazir la pula. Hahaha. Tapi okay juga, better go before orang lain pergi. (ehem, ayat sedapkan hati. hahaha)

But please, jangan tanya harga. Sebab aku dah lupa. Errr.

Universal Studio, Singapore 


kat dalam USS, ada nasi briyani HALAL...
dahla halal, sedap pula tu.. nomnomnomnom


then, continue jalan lagi.. naik ride?? ngeee .. jangan tanya..
pergi disneyland pun tak naik, ini pula USS.. hahaha


 okay dah.. jom balik!


must TRY : popcorn

*sumpah sedap gila*

Sexy Red Lips