Latest Posts

Selamat pagi semua! hari ini I nak share sesuatu yang agak menarik..

De Classaflora.. Pernah dengar nama ini? Antara wedding planner yang hebat di masa kini! 



Nama company :
 De Classaflora
Tempat : 
Ampang, Selangor

Khidmat : 
wedding planner, hantaran, pelamin, hiasan birthday, majlis cukur jambul dll.

konsep ala bali
pelamin exclusive
green walkaway
hiasan di luar untuk ballroom
hantaran
susunan hantaran
sireh junjung
hantaran strawberry

garden theme

pelamin nikah

Banyak sangat yang menarik mengenai De Classaflora ni. Very creative and WOW. Jadi Bride-To-Be di luar sana, bolehlah dapatkan khidmat De Classaflora untuk wedding kalian nanti! Apa tunggu lagi, contact mereka sekarang. Selamat Berkahwin. :)

Facebook :
 De Classaflora
Sedang kusyuk online di facebook, tiba-tiba terpandang satu gambar kat facebook ni. OMGGGG cantik gila. Terus terpikat. Hahaha.

Pembuat hantaran ni, namanya Yuana Salleh. Boleh search dia kat Facebook. Orangnya cantik, manis dan creative. Teruja melihat semua hantaran yang dibuat oleh Cik Yuana ni.

Harga memang affordable gila dan gubahan hantaran macam 5 stars punya hantaran.



Satu hantaran average rm60 hingga rm200


"Depends pd gubahan theme yang dikehendaki pelanggan. Kalau nak gubahan yg simple lagi. Should be lagi murah. Tapi harga tu negotiable. SEWA PERALATAN JUGA AVAILABLE. Harga termasuk charge delivery tu,harga ini promotion sampai hujung thun 2011 ni. quality di jamin~ harga termurah di pasaran!! Sila hubungi 0122569676 utk sebarang tempahan atau boleh text ke inbox saya" - Yuana Salleh
Just received a cd from my friend, Syazwan

Jom hasil dari Syazwan ni..
^_______^


make up session by Fiza Zainuddin

rombongan dari pihak lelaki


sesi menyambut tetamu
dengan auntie-auntieku
sorry my friends yg tunggu sms datang
last minute tak dapat datang


with my cousin
BFFFFFFFFF

with my lovely friends


thank you syazwan for wonderful pictures

Can't wait for my professional photographer, AX to give me my album picture
^o^
I LOVE YOU ALL SO MUCH ..
terima kasih kerana sudi datang memeriahkan majlis

































Dan banyak lagi
Kalau letak semua gambar, ada yang menyampah nak baca panjang-panjang
hahahaha 

:)


Sexy Red Lips